Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Toon Hesius behaalt tiende plek tijdens EK tegelzetten in Boedapest!

Afgelopen week vonden in Boedapest de EuroSkills 2018 plaats, het EK voor beroepen. Onder de Nederlandse afgevaardigden was natuurlijk onze eigen Toon Hesius aanwezig om zijn talent te bewijzen. En dat deed hij! Binnen de gestelde tijd kreeg hij zijn werkstuk piekfijn voor elkaar, waardoor hij met een goed gevoel richting de einduitslag kon. Na twee intensieve en spannende wedstrijddagen waren de muren gereed waardoor hij kon beginnen aan het vloertje met het jaartal 2018. Daar had hij al vaker op getraind dus dit kreeg hij vlot gemaakt. Tenslotte werd er ingewassen en gepoetst. Om drie uur was de wedstrijd afgelopen en had Toon het gehaald, wat uiteindelijke goed was voor een uitstekende tiende plaats op dit EK. Wij zijn supertrots op onze Toontjuh, niet alleen om zijn prestatie maar ook op zijn totale voorkomen in aanloop naar dit hoogtepunt. Een prestatie van formaat die bijzonder waardevol is voor de ontwikkeling van zo’n jonge vakman. Chapeau!

In totaal won Team Nederland één gouden medaille, vier bronzen medailles en tien Medals of Excellence, een medaille die alleen wordt uitgereikt bij het verrichten van een bovengemiddelde prestatie.

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×