Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Tegelshowroom Someren

In onze tegelshowroom van 800m2 vindt u een groot assortiment aan vloertegels en wandtegels. Onze tegelshowroom is te vinden aan Ambachten 6A te Someren. We hebben horizontale en verticale opstellingen waarin u alle tegels goed kunt bekijken. Daarnaast zijn er diverse lichtbronnen in onze tegelwinkel om het kleurverschil te zien.

Bekijk onze showroom in 360

Tegelshowroom adviseurs

Onze vakkundige adviseurs inspireren u graag en geven uitgebreid creatief advies om de ideale combinatie met wand- en vloertegels te maken. Dit doen we in onze moderne showroom en via 3D visualisatie. We kunnen bijvoorbeeld uw badkamer in Visoft namaken en vervolgens met diverse tegels met 3D een beeld geven van het eindresultaat.

Ontmoet onze medewerkers

800 m2 showroominspiratie

creatief advies met persoonlijke adviseur

3D visualisatie voor compleet beeld

gegarandeerd uw offerte binnen 5 werkdagen

verkoop uit voorraad

transparantie in levertijden

Geschiedenis Tegelhandel Loomans

In 1984 startte Loomans met een tegelwinkel in de Floreffestraat in Someren. Vandaag de dag is Tegelhandel en Tegelzettersbedrijf Loomans uitgegroeid tot een begrip in tegelland, met een uiterst moderne tegelshowroom en meer dan 30 werknemers in vaste dienst. Als onderdeel van groothandel Kerasom kunnen we snel schakelen en zijn veel tegels uit voorraad te leveren.

Laatste tegeltrends

In onze tegelshowroom vindt u de laatste trends op het gebied van tegels. Jaarlijks bezoeken we de de grootste tegels- en sanitairbeurs in Bologna om de laatste trends te spotten. Denk aan trends als pastelkleuren, travertin, terrazzo, noem maar op!

Bezoek brengen aan de tegelshowroom?

Door een afspraak te maken bij onze tegelshowroom in Someren, staat er altijd een adviseur voor je klaar. Veel tegels zijn uit voorraad te leveren, maar soms hebben we te maken met levertijden vanaf de tegelfabriek. We adviseren om een afspraak ruim 3 maanden vóór realisatie aan te houden, zodat we alle tegels voor uw project kunnen leveren. Heeft u al tekeningen van de betegelen ruimtes of Pinterest inspiratie? Deel het met ons, zo kan onze adviseur zich alvast voorbereiden om u met het beste advies te voorzien.

Tegelzetters

Wist je dat we meer dan 20 vakkundige tegelzetters hebben, die uw project kunnen realiseren. Zo is uw tegelwerk in 1 stap geregeld! Dit kunnen we bespreken in het adviesgesprek.

plan een adviesgesprek

Zo gaan wij te werk:

Stap 1: adviesgesprek – plan een adviesgesprek in onze tegelshowroom en deel uw wensen en ideeën

Stap 2: tegelkeuze – Samen gaan we op zoek naar uw ideale tegel(s) en verwerkingswijze

Stap 3: maatwerk offerte – Ontvang binnen 5 werkdagen een scherpe maatwerk offerte voor tegels en/of tegelzetten

Stap 4: werkvoorbereiding – Na akkoord zorgen wij dat alles wordt geregeld, van tegels tot lijm en planning van de tegelzetter

Stap 5: plaatsing en nazorg – Uiteindelijk worden uw tegels geplaatst en ontvangt u praktisch onderhoudsadvies

Uw complete badkamer of toilet renoveren inclusief sanitair?

Voor complete sanitairprojecten inclusief levering en installatie van sanitair werken wij samen met onze vaste partner Strik van Seggelen uit Asten. Hier kunt u een compleet badkamertraject van A tot Z onderbrengen waarin wij als Loomans Tegelwerken het tegelwerk realiseren. Mocht u zelf een andere partij hebben die dit voor uw regelt is dat uiteraard geen probleem. Strik van Seggelen heeft een uitgebreide showroom waar u terecht kunt voor het bekijken en bespreken van opties en keuzes. Advies is om hiervoor vooraf een afspraak te maken voor een gegarandeerde kwalitatieve beleving.

Bezoek de website van Strik van Seggelen

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×