Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ondanks het slijtvaste karakter van keramische tegels is geen enkel materiaal bestand tegen opeenhopend zand en haren onder stoel- of tafelpoten. Als gespecialiseerde keramische tegelzaak nemen wij graag onze verantwoordelijkheid om u hierover vooraf te adviseren en een passende oplossing aan te reiken: Scratch no More!

Wat u gaat lezen in deze blog:

Stap 1: Bescherm uw vloer tegen haar en zand onder stoel- en tafelpoten

Zowel haar als zand zijn immens sterke en harde substanties. An sich kunnen ze geen kwaad, maar zodra ze ophopen onder bijvoorbeeld stoel- en tafelpoten en deze wippen op en neer, dan ontstaat er een schuurpapier effect. Aangezien zelfs niet de hardste tegel ter wereld hiertegen bestand is, leggen wij u graag uit hoe u uw vloer hiertegen kunt beschermen!

Als Loomans zijnde maken wij gebruik van de beschermingssystemen van Scratch no More. Ons advies is gebaseerd op hun kennis en expertise, waarbij we al jaar en dag steunen op een intensieve en professionele samenwerking.

Stap 2: Scratch no More: hoe werkt het?

Scratch no More ontwikkelt en produceert hoogwaardige stoelpootdoppen en meubelglijders die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Scratch no More heeft complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten meubels ontwikkeld. Deze systemen zijn ontwikkeld vanuit de jarenlange ervaring van Scratch no More in vloerbescherming. Door de eenmalige bevestiging van het basisdeel, welke ook behouden blijft bij vervanging van het eenvoudig te wisselen beschermvoetje, is het systeem bovendien kostenbesparend.

Wil je geen krassen meer op je vloer? Kies dan voor Scratch no More!

Stap 3: Bestellen met korting via Tegelhandel Loomans

Als exclusieve dealer bieden wij als Tegelhandel Loomans onze klanten de mogelijkheid om met 5% korting materialen te bestellen bij Scratch no More via deze pagina. In onze showroom hebben we alle modellen beschikbaar om tekst en uitleg bij te geven, verkoop vindt echter enkel online plaats via de pagina zoals zojuist vermeld.

Stap 4: Periodieke check en nazorg

Zodra u bekent bent met het Scratch no More systeem zult u ervaren hoeveel bescherming en gebruiksgemak u geniet. Wij adviseren u wekelijks de stoel- en tafelpoten te ontdoen van opgespaard haar en zand via het speciale Scratch no More borsteltje. Zodoende blijven de beschermdelen schoon en voorkomt u risico. Wij adviseren om de doppen met bescherming om de 2 jaar te vervangen voor een optimale werking. Als laatste tip adviseren we tevens goed op te letten met vloermatten. Hier wil ook nog soms vuil onder nestelen en als dit lang genoeg intensief wordt gebruikt kan dit ook schade veroorzaken. Voorkomen is beter dan genezen! Mocht u verder nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben dan horen wij deze graag. Kom langs of neem contact met ons op!

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Rens van Heugten

Showroom adviseur

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Dit systeem werkt perfect om uw vloer 100% goed te houden!

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×