Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Een ervaren team van gecertificeerde tegelzetters

Als tegelzettersbedrijf beschikt Loomans Someren over ruime ervaring gericht op vele uiteenlopende tegelwerken. Ons ervaren team bestaande uit gecertificeerde tegelzetters realiseert de meest uiteenlopende tegelwerken van sanitaire ruimtes, begane grondvloeren en terrassen tot volledige bedrijfspanden en (kopers)projecten. Vaardig, vakkundig en altijd volgens afspraak. Zowel zakelijk als particulier. De betegeling van een badkamer vraagt namelijk om een andere aanpak dan een nieuw bedrijfspand. Wij begrijpen dit en luisteren daarom graag naar uw wensen. Wellicht dat we daardoor gedurende de jaren zo gegroeid zijn. Niet alleen in aantal mensen, maar ook in kennis, kunde en techniek. Het resultaat van 40 jaar tegelwerk. Maar onze missie blijft nog iedere dag hetzelfde: gepassioneerd, vakkundig en altijd volgens afspraak kwalitatief tegelwerk maken met tevreden medewerkers, voor nog meer tevreden klanten.te

Daarnaast is Loomans onderdeel van groothandel Kerasom. Hierdoor kunnen we een groot deel van de tegels in onze tegelshowroom uit voorraad én dus snel leveren. Ook kunnen we u hierdoor scherpe prijzen en transparante levercondities bieden. Het voordeel van alles onder één dak voor u is dat u één aanspreekpunt heeft en dat we vanaf het adviesgesprek in de tegelshowroom tot het plaatsen van de tegels bij uw thuis alles voor u regelen.  We kunnen tegels naar wens leveren én plaatsen, maar ook enkel tegels leveren is mogelijk. Benieuwd naar ons assortiment tegels, bekijk het in onze tegelshowroom.

Loomans Tegelwerken:

meer dan 40  tegelzetters
25 in vaste dienst en een flexibele schil van kundige tegelzetters

jong en oud verenigd in één team
met gemiddelde leeftijd van 37 jaar

(zelf)opgeleide en gecertificeerde
tegelzetters

alles onder één dak
tegelshowroom en tegelzettersbedrijf

 

Kampioenen in dienst en oog voor jong talent!

Loomans Someren werkt met gecertificeerde tegelzetters. In samenwerking met Bouw Infra Mierlo leiden we leerlingen op tot tegelzetter als erkend leerbedrijf. Zij werken samen met een ervaren tegelzetter als leermeester om het vak te leren. Al diverse malen hebben verschillende leerling tegelzetters deelgenomen aan de WorldSkills Netherlands, waar er vanaf 2016 drie Nederlands kampioen zijn geworden. Hierna hebben zij ook in het buitenland deelgenomen aan de WorldSkills. Als tegelzettersbedrijf Loomans Someren vinden we het belangrijk om in onze leerlingen te investeren en ze te motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen. Zo blijven we bouwen aan onze toekomst!

VCA GECERTIFICEERD

Onze tegelzetters hebben allemaal het VCA certificaat behaald. VCA staat voor “Veiligheid, gezondheid en milieu checklist Aannemers”.  Zij hebben middels een examen aangetoond over gedegen kennis van risico’s op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu te beschikken. Dankzij deze kennis zijn onze tegelzetters beter in staat om risico’s te herkennen, voorkomen en te beperken. Dit draagt bij aan een veiliger werkomgeving en minder arbeidsongevallen.

plan een adviesgesprek

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×