Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Een ervaren team bestaande uit 25 gecertificeerde tegelzetters

Als tegelzettersbedrijf beschikt Loomans over ruime ervaring gericht op vele uiteenlopende tegelwerken. Ons ervaren team bestaande uit 25 gecertificeerde tegelzetters wekt de meest uiteenlopende ideeën voor u tot leven. Vaardig, vakkundig en altijd volgens afspraak. Keer op keer. Zowel zakelijk als particulier. De betegeling van een badkamer vraagt namelijk om een andere aanpak dan een nieuw bedrijfspand. Wij begrijpen dit en luisteren daarom graag naar uw wensen. Wellicht dat we daardoor gedurende de jaren zo gezond gegroeid zijn. Niet alleen in aantal mensen, maar ook in kennis, kunde en techniek. Het resultaat van 40 jaar tegelwerk. Maar onze missie blijft nog iedere dag hetzelfde: vaardig, vakkundig en altijd volgens afspraak kwalitatief tegelwerk maken met tevreden medewerkers, voor nog meer tevreden klanten.

BOUWEN AAN TOEKOMST
MET JONG TALENT

Loomans werkt enkel met gecertificeerde tegelzetters die veelal intern worden opgeleid. Wij staan te boek als erkend leerbedrijf bij Bouw Infra mensen. Dit is een opleidingscentrum dat jonge mensen binnen uiteenlopende vakgebieden klaarstoomt via een sterk op de praktijk gerichte opleiding waarbij zij een werkgarantie genieten voor de duur van de opleiding. Zo blijven we bouwen aan onze toekomst!

VCA GECERTIFICEERD

Onze tegelzetters hebben allemaal het VCA certificaat behaald. VCA staat voor “Veiligheid, gezondheid en milieu checklist Aannemers”.  Zij hebben middels een examen aangetoond over gedegen kennis van risico’s op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu te beschikken. Dankzij deze kennis zijn onze tegelzetters beter in staat om risico’s te herkennen, voorkomen en te beperken. Dit draagt bij aan een veiliger werkomgeving en minder arbeidsongevallen.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×