Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Met ons 5-stappenplan creëer je jouw perfecte badkamer. Voor stap 6 ontvangen we je graag in onze tegelshowroom zodat we jouw droom kunnen realiseren. Met de juiste keuze wandtegels en vloertegels creëer je de ideale sfeer in jouw badkamer. De keuze is gigantisch. Kies je voor kleine accenttegels of ga je voor grootformaat tegels? Ook met kleuren, vormen, structuur en verwerking kun je spelen. En hoe draagt alles bij aan jouw gewenste eindresultaat? Dat ga je hier ontdekken. In het kort op deze pagina:

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Stap 1: kies jouw stijl

Welke sfeer wil je neerzetten? Ga je voor strak en modern? Hotel chique? Landelijk? Het bepalen van jouw gewenste stijl is de basis voor het totale geheel. Dit vormt jouw centrale uitgangspunt om alle volgende keuzes aan te spiegelen. Verrijkt iets jouw idee? Mooi, doen dan! Is het niet in lijn met je creatieve concept? Zoek dan verder.

Stap 2: bepaal steunkleuren

De volgende stap is het bepalen van 1, 2 of maximaal 3 steunkleuren. Let op dat deze samen mooi tot één geheel kunnen worden gecombineerd. Vind je het lastig om te beginnen? Kies dan voor één favoriete kleur. Is deze uitgesproken en bont? Ga dan op zoek naar een rustige faciliterende tweede kleur. Is je eerste keuze juist kalm en zacht? Prikkel jezelf dan om te combineren met een of twee meer uitgesproken aanvullende kleuren.

Stap 3: creëer unieke accenten

Nu de basis staat begint het echte creatieve werk. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw nieuwe badkamer tot in detail te personaliseren met unieke accenten. Denk hierbij aan het spelen met formaat, vorm of reliëf. Je zult ontdekken dat de wereld van tegels boordevol verrassingen zit. Wij als Loomans Tegelwerken zijnde kennen ze allemaal en kunnen je in alle wensen voorzien. Heb je een zetje in de juiste richting nodig? Dan adviseren we je graag in een 1,5 uur durend eerste adviesgesprek waarbij we volledig inzoomen op jouw wensen!

Stap 4: zorg voor één geheel

Een creatief proces kent altijd twee fases. De eerste is de divergerende fase waarin zoveel mogelijk oplossingen en ideeën de revue passeren. De tweede fase is de convergerende fase waarin alles wordt teruggebracht naar één centraal geheel ten behoeve van een prachtig eindresultaat. Kennis en ervaring zijn hierbij van toegevoegde waarde, want het kan soms knap lastig zijn om het concept te waarborgen. ‘Less is more’ is vaak een goede adviesregel. Wat je doet, doe je goed en een overkill kan een badkamer uit balans brengen. Onze creatieve vakidioten stellen hun kennis, kunde en ervaring graag tot uw dienst om hierin 100% zeker te zijn!

Stap 5: finishing touch

Is het geheel van tegels en sanitair compleet en perfect en balans? Dan volgt de finishing touch. Voegkleuren, afwerking van hoeken, toepassing van nissen en de juiste accessoires maken van een rapportcijfer 9, uiteindelijk een 10! Als leek kan het soms enorm lastig zijn om hierin de juiste keuzes te maken. Bent u op zoek naar een kundig advies waarbij we op basis van uw wensen de finishing touch volledig tot een goed einde brengen? Wees welkom en plan uw adviesgesprek!

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Valerie Looijmans

Showroomassistente

Weet u precies wat u wilt of mogen onze adviseurs u verrassen met de mooiste tegel ideeën? We horen het graag!

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×