Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Met ons 5-stappenplan creëer je jouw perfecte tegelwerk in de keuken. Voor stap 6 ontvangen we je graag in onze tegelshowroom zodat we jouw droom kunnen realiseren. De keuken is voor veel mensen de belangrijkste ruimte in huis. Het begrip leefkeuken zegt het al: de keuken vormt het hart van het (gezins)leven met de meest uiteenlopende activiteiten. Koken, eten, bijpraten maar ook bijvoorbeeld knutselen, thuiswerken en borrelen vinden er plaats. Dat vraagt om een creatieve en weldoordachte tegelkeuze die in al jouw behoeftes voorzien. Zowel vloer als wand. En laat dat nou net zijn waar wij expert in zijn. Lees hier het recept voor jouw ideale keukentegels:

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Stap 1: bepaal jouw functionaliteiten

De belangrijkste vraag om als eerste te stellen: wat wil je met jouw nieuwe of te renoveren keuken? Wordt het een ware leefkeuken of meer praktisch van aard? Gaat het om vloertegels of om wandtegels? Of om allebei? En ben je een keukenprins(es) die graag de gehele keuken vies maakt of houd je van een praktische werkplek die altijd schoon en overzichtelijk te houden is? Deze vragen zijn cruciaal als basis voor een juist advies.

Stap 2: welke uitstraling streef je na

Zodra de functionaliteiten helder zijn gaan we nadenken over uitstraling. Ligt er al een bepaalde basis qua sfeer waarop we kunnen verder borduren? Of staat de keuken op zichzelf en schreeuwt deze om creativiteit en uitgesproken accenten? Zowel qua sfeer als qua kleur zijn de mogelijkheden eindeloos. Strak, modern, landelijk, speels. Warme tinten, kleur of koelere tinten. De keus is volledig aan jou als eindbaas van de nieuwe keuken welke kant het op mag gaan. Één ding is in ieder geval zeker: niet kiezen is sowieso verliezen.

Stap 3: maak keuzes (voor één of meerdere tegels)

Na voorgaande hersenspinsels kan het afstemmen beginnen. Je weet inmiddels hoe je keukencreatie eruit gaat zien en nu is het tijd voor de juiste tegels. Gaat het om de vloer, de wand of beide? Zodra dit duidelijk is kun je ook gaan spelen qua dynamiek en contrast. Wil je een samenhangend geheel of mag er wat uitspringen? Zodra het samenhangend mag zijn de rustigere en veiligere keuzes vaak voordehandliggend. Maar durf vooral creatief en nieuwsgierig ingesteld te zijn om gewaagde combinaties te maken. Je zou zomaar eens verrast kunnen worden door iets wat je vooraf nooit zou hebben bedacht. Een greep uit de mogelijkheden: 3D, tegelvormen, kleuren, gepolijst of mat, gemêleerd of effen. Moeten we nog even doorgaan?

Stap 4: combineer en maak eye-catchers

Richting het einde van het creatieve proces begint het belang van het uitbalanceren. Doorgaans is de vloer rustiger dan de wand. Dit omdat de vloer veelal mag faciliteren en de wand eruit mag springen als eye-catcher. Een mooi motief of kader op de vloer kan de creativiteit echter nog accentueren. Op de wand is de afstemming met uw uiteindelijke keuken cruciaal. Houd waar nodig een sampletegel bij uw keuken om de kleur 100% zeker te bepalen. Staat er een glimlach op je gezicht bij het zien van deze combi? Dan mag je erop vertrouwen dat dit de juiste keuze is!

Stap 5: de puntjes op de i

Na de tegelkeuze volgt de finishing touch. Want de tegels vormen het grootste gedeelte van het eindresultaat, maar wat te denken van voegkleuren, legverbanden of afwerking van hoeken en open eindes. Hierin geven wij u graag tot in detail advies om van het eindresultaat een 9,5 een 10 te maken. Onze kennis, ervaring en creativiteit zijn hierin leidend. Kiezen we voor veilige opties, of gaan we hier ook nog een creatieve draai aan geven? Beide behoort tot de opties. Wij geven u graag een kijkje in onze keuken wat betreft de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvende afspraak in onze tegelshowroom van 800m2 in Someren, bespreken we al uw wensen en geven we creatief advies.

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Rens van Heugten

Showroom adviseur

Een keuken is dé centrale plek in huis; kletsen, eten, borrelen. Dat vraagt om de juiste sfeer aan tegels!

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×