Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Met ons 5-stappenplan creëer je jouw perfecte tegelwerk in de woonkamer. Voor stap 6 ontvangen we je graag in onze tegelshowroom zodat we jouw droom kunnen realiseren. Een tegelvloer uitzoeken is een van de belangrijkste keuzes voor jouw nieuwe of vernieuwde huis. Dit raakt niet alleen het creatieve en esthetische aspect, maar ook het praktische, financiële en duurzame aspect. Wij begrijpen en voelen dit belang en nemen daarom graag ruimschoots de tijd voor jou en jouw wensen. Zo gaan we vanuit een duidelijk vertrekpunt om vervolgens in te zoomen op de mogelijkheden. Want die zijn enorm! Houtlook visgraat, betonlook met grote vierkante tegels of bijvoorbeeld traditionele natuursteenlook tegels in modulair verband. Je ontdekt het allemaal in deze one-pager!

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Stap 1: het bepalen van de juiste vloer

Gaat de vloer jouw stijl bepalen? Of moet de vloer juist aansluiten op een reeds bepaalde sfeer die bijvoorbeeld wordt gekenmerkt in jouw keuken? Deze vraag is cruciaal als startpunt voor de zoektocht naar jouw perfecte tegelvloer. Ook de bouwstijl van het huis kan uiteraard meespelen. Wij zijn fan van het toevoegen van een dimensie aan hetgeen jouw woning al heeft en bijzonder maakt. Zo verdiepen we ons graag in jouw situatie en wensen om vervolgens te bepalen welke categorie het best past.

Stap 2: de praktische kant

Naast het creatieve en esthetische aspect van de vloer is ook het praktische aspect belangrijk om mee te nemen. Een donkere vloer oogt namelijk snel vies door stof. Een lichte vloer toont sneller donkere vuiligheid die zichtbaar is. Een vloer moet jou dienen en niet andersom. Het karakter en aantal voegen mag daarbij ook niet ontbreken als aandachtspunt. Bij visgraat is dat vanzelfsprekend een groter item dan bij XL tegels. Daarom passeren we dit station niet voordat we er kundig bij stil hebben gestaan.

Stap 3: een investering in de toekomst

Net als zonnepanelen is een keramische tegelvloer in combinatie met vloerverwarming een investering in de toekomst. Zo vergoot je jouw duurzaamheid en ben je op de lange termijn goedkoper uit. Misschien niet direct zichtbaar als je jouw nieuwe woonkamer binnenloopt, maar wel extra lekker als je deze wetenschap op zak hebt. Wel, terug naar het creatieve gedeelte.

Stap 4: de essentie van een perfecte tegelvloer

Een vloer is perfect als deze perfect is voor jou. Verwachting, uitstraling en gebruiksgemak moet hierin samen komen. Wij denken graag met je mee om de combinatie te maken met andere elementen in jouw huis. Meubels, een uitgesproken keuken die moet bijpassen, beoogde verfkleuren: je kunt het zo gek niet bedenken of wij durven je van advies te voorzien. Want we zijn specialist in tegels, maar creatief op nog veel breder gebied. Zodra de keuze gemaakt is dragen wij zorg voor perfectie in de uitvoering. Zo kun je altijd rekenen op het gewenste eindresultaat waar je decennia lang van gaat genieten.

Stap 5: nazorg: een mooie vloer mooi houden

Een mooie vloer verdient het om mooi te blijven. Dat kan soms nog best een opgave zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Wij voorzien je graag van het juiste advies, van eerste schoonmaak om cementsluiter te verwijderen tot het wekelijkse gangbare onderhoud. Zolang je geen vettige schoonmaakproducten gebruikt zit je in ieder geval op de juiste weg. Wij adviseren de schoonmaakartikelen van Moeller Stonecare, specifiek voor keramische tegelvloeren, verkrijgbaar in onze tegelshowroom. Daarnaast kunnen wij je alles vertellen over het opstook protocol van de vloerverwarming en denken we ook graag mee over plinten en overige afwerking. Zo maken wij jouw plaatje graag tot in het kleinste detail compleet!
Tijdens een vrijblijvende afspraak in onze tegelshowroom van 800m2 in Someren, bespreken we al uw wensen en geven we creatief advies.

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Renate van Wilderen

Showroom adviseur

Een tegelvloer is een keuze voor de toekomst. Qua uitstraling, duurzaamheid en praktisch aspect! Benieuwd?

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×