Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Mooi werk in de maak!

In 2018 en 2019 staan er drie nieuwe projecten op de planning voor Bots Bouwgroep. Zo gaan we aan de slag voor 29 duurzame en energiezuinige woningen de Aardbeivlinder in Stiphout, 14 luxe appartementen Stationsplein in Deurne en 29 woningen Op de Keere Berg in Cadier in Keer. Voor deze projecten zijn wij als tegelhandel en tegelzettersbedrijf in de arm geslagen om het tegelwerk in de sanitaire ruimtes van deze nieuwe woningen van A tot Z te verzorgen. Ook begane grondvloeren behoren tot de optie.

Van showroombezoek tot uiteindelijk tegelwerk

Kopers van de diverse woningen worden door ons uitgenodigd voor een eerste showroombezoek. Tijdens deze afspraak krijgen zij het standaard tegelwerk te zien wat door de aannemer geselecteerd is om te verwerken in hun sanitaire ruimtes. Als klanten overige wensen hebben is dat natuurlijk altijd mogelijk! Uiteindelijk ontvangt iedere klant een meer/minderwerk offerte verrekend met de standaard.

De kopers van project Aardbeivlinder in Stiphout zijn momenteel bezig met de afronding van het showroomtraject, de kopers van Op de Keere Berg en Stationsplein starten binnenkort met het bezoeken van onze showroom om hun keuze in wand- en vloertegels te bepalen. Mooi werk in aantocht!

 

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×