Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Cortenstaal, vrolijk visgraat & cubelines

In de rubriek ‘Tegeltrends’ nemen we een kijkje naar actuele ontwikkelingen op gebied van keramische tegels. Van vers design tot technische snufjes en van events tot aan het allerlaatste nieuws. In deze rubriek kijken we niet zo nauw, dat doen we namelijk de hele werkweek al. Veel lees- en kijkplezier!

Cortenstaal

Op zoek naar een moderne uitstraling tegel die zowel industriële sfeer als warmte uitstraalt? Dan is de opmars van de cortenstaal look absoluut het overwegen waard! Deze robuust ogende look is momenteel zeer in trek in tegelland en toepasbaar in vrijwel iedere ruimte. Het roestige uitziende materiaal zorgt voor authenticiteit en karakter in ieder geheel en is daardoor ideaal als eyecatcher in elk ontwerp!

Vrolijk visgraat

Houtlook in visgraat is natuurlijk allang niet nieuw meer, maar waarom niet verder kijken? Denk bijvoorbeeld aan bontgekleurde authentieke wandtegels in langwerpig formaat in visgraatverband. Een creatieve invulling met karakteristiek materiaal waardoor er een compleet nieuwe stijl ontstaat. Benieuwd naar meer van dit soort ideeën? Kom langs!

Cubeline afwerking

Cubelines zijn een nieuw soort afsluitprofiel als hoekafwerking bij betegelde oppervlaktes. De rechthoekige en symmetrische zijden van het profiel zorgen voor een buitengewoon decoratieve en opvallende afwerking. De verschillende uitvoeringen maken een harmonieus geheel met verschillende kleuren van tegels en voegen mogelijk. Tevens dient de Cubeline ook als bescherming voor kanten van tegels. Meer technische vragen? Wij helpen u graag!

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×