Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

27 nieuwbouwwoningen voor Vlassak

Nieuwerwets Wonen is eigentijds wonen in een landelijke dorpse sfeer. Het plan wordt gerealiseerd in de nieuwbouwwijk Nuenen West. In opdracht van Vlassak Aannemingsmaatschappij BV gaat Loomans aan de slag met de betegeling van 27 nieuwbouwwoningen bij nieuwbouwproject Nieuwerwets Wonen in Nuenen. Alle kopers van 18 twee-onder-een-kapwoningen en 9 vrijstaande woningen zullen binnenkort worden verwelkomd in onze showroom om hun tegelkeuze te bepalen.

Sfeerimpressies:

Nieuwerwets bouwen in het nieuwe jaar

Nieuwerwets is een van de vele nieuwbouwprojecten die Tegelhandel en Tegelzettersbedrijf Loomans in het nieuwe jaar zal gaan realiseren. Tijdens de showroomafspraak krijgen kopers het standaard tegelwerk te zien wat door de aannemer geselecteerd is om te verwerken in hun sanitaire ruimtes. Naast de standaard betegeling van badkamers en toiletten behoort ook de betegeling van andere ruimtes als woonkamers en keukens tot de mogelijkheden. Uiteindelijk ontvangt iedere klant een meer/minderwerk offerte verrekend met de standaard waarna het tegelwerk tot in de puntjes door ons gerealiseerd zal worden. Wij zijn benieuwd naar de nieuwerwetse bouwplannen van deze kopers!

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×