Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Beursperikelen, trendy terrazzo en 3D

In de rubriek ‘Tegeltrends’ nemen we een kijkje naar actuele ontwikkelingen op gebied van keramische tegels. Van vers design tot technische snufjes en van events tot aan het allerlaatste nieuws. In deze rubriek kijken we niet zo nauw, dat doen we namelijk de hele werkweek al. Veel lees- en kijkplezier!

Cersaie 2018

Komende week staat in het Italiaanse Bologna de jaarlijkse tegelbeurs Carsaie weer voor de deur. Natuurlijk is Loomans/Kerasom ook van de partij om de laatste trends en potentiële series voor het komende seizoen op te doen.

Benieuwd naar de paradepaardjes? Kom dan gauw eens langs in onze showroom dan kunnen we het u vertellen!

Trendy terrazzo

De zomer loopt ten einde, we gaan weer van buiten naar binnen. Waarom dan niet gewoon lekker ons terras meenemen? Terrazzo is het Italiaanse woord voor terras en één van de grootste trends op keramisch tegelgebied. Een rijke variatie van vormen en kleuren staat voor ons klaar waardoor de creatieve vrijheid eindeloos lijkt. Kiest u voor een gepolijste traditionele variant met een tapijt en/of kader, of gaat u voor een matte uitgave vol vrolijke kleuren? Wij mixen & matchen graag met u mee!

3D design

Zeg nou zelf: een film in 3D is leuker dan flatscreen, toch? Waarom zou het met keramische tegels dan niet net zo gelden? Door de meest innovatieve productietechnieken zijn fabrikanten inmiddels in staat om 3D tegels te produceren in de meest bijzondere structuren en uitstralingen. Uitermate geschikt voor stijlvolle eye-catchers of bijvoorbeeld creatieve accentwanden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs!

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×