Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Toon Hesius naar het EK tegelzetten in Boedapest

Over iets minder dan 3 weken vertegenwoordigt onze eigen Toon Hesius ons land tijdens EuroSkills 2018, het EK voor beroepen. Van 26 t/m 28 september strijden in Boedapest 530 deelnemers uit 28 aangesloten landen in 34 beroepen voor een plek op het erepodium. Ons land doet met 31 deelnemers mee in 27 vakrichtingen (beroepen). Gaat het Toon lukken om een plekje op het erepodium te bemachtigen bij het onderdeel tegelzetten? Wij blikken alvast vooruit!

De weg naar Boedapest

Eerder dit jaar werden Toon en alle andere winnaars geselecteerd middels voorrondes, kwalificaties en nationale finalewedstrijden van Skills Heroes. Inmiddels kiezen 56 mbo scholen voor deelname aan vakwedstrijden in het kader van hun excellentieprogramma’s en nemen scholen deel in meer vakrichtingen. Dat betekent dat meer en meer studenten hun talenten gaan ontwikkelen via vakwedstrijden. Tegelhandel en tegelzettersbedrijf Loomans draagt hier natuurlijk graag aan bij door jong talent een kans te geven in haar organisatie, zoals Toon zelf ook al lerend werkzaam is voor Loomans!

Het grootste beroepen-evenement van Europa

EuroSkills 2018 vindt plaats in Hungexpo, een locatie van 70.000 m2 in Boedapest. Tijdens de drie wedstrijddagen worden door de organisatie enkele tienduizenden bezoekers verwacht om de verrichtingen van onze kandidaten te aanschouwen! Tijdens het evenement worden veel internationale prominenten verwacht uit de politiek, het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs, waaronder een delegatie uit ons land. Dat maakt EuroSkills tot het grootste beroepen-evenement van Europa.

Op naar de titel

De deelnemers worden getraind en begeleid door experts afkomstig uit bedrijfsleven en scholen. Toon zal worden begeleid door expert Guido van Dingenen. Tegelhandel en tegelzettersbedrijf Loomans zal met een delegatie samen met familie en vrienden aanwezig zijn in Boedapest om Toon maximaal te supporten en vol trots uit te stralen hoe blij we zijn met zo’n kanjer in ons team. Komende weken volgen er natuurlijk meer updates in aanloop naar het evenement. Houd daarvoor onze website en social media kanalen in de gaten! (Foto’s door Siris Asten Someren)

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×