Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wonen in Heideven

Aan de westzijde van Deurne zal in 2023 de nieuwbouwwijk Rijtse Vennen verder worden uitgebreid met 6 luxe semi-bungalows. Deze levensloopbestendige woningen worden gerealiseerd aan de Heideven. Alle woningen beschikken o.a. over een ruime slaapkamer met een aangrenzende badkamer en een aparte bijkeuken/wasruimte op de begane grond, een ruime leefkeuken grenzend aan de grote tuin en een aparte woonkamer uitkijkend op de straat. Parkeren kan op eigen terrein. Op de verdieping is een grote slaapkamer aanwezig.

Loomans Tegelwerken gaat in opdracht van Burgt Bouw de woningen voorzien van tegelwerk in de badkamers en toiletten. In onze tegelshowroom bespreken we graag met klanten eventuele andere wensen op het gebied van wand- en vloertegels.

BADKAMER MET BASISINVULLING

Hieronder ziet u de badkamer met de basisinvulling. Uiteraard bekijken we graag alle wensen en opties samen in de showroom om het gewenste resultaat te realiseren.

Behoort uw woning tot dit project?

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×