Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Tegels- en sanitair beurs: Cersaie

De laatste week van september vliegt Loomans Tegelwerken weer naar Bologna in Italië voor de jaarlijkse tegels- en sanitair beurs: Cersaie! En voor iedereen die benieuwd is naar de nieuwste trends op tegelgebied, doen wij 28 en 29 september via Instragram live verslag van alles wat we op de beurs tegenkomen. Dat wil je niet missen, dus druk alvast op de ‘volg’ knop van ons Instagramaccount en laat je verrassen door al het moois wat de keramische tegelwereld te bieden heeft.

Wat worden de trends van 2024?

Als creatieve tegelclub wil Loomans altijd voorop lopen als het gaat om tegeltrends. Daarom pakken we na de beurs uit met een uitgebreide blogpost waarin we de nieuwste trends zullen presenteren in woord en beeld. Ideaal als je bijvoorbeeld zelf aan het brainstormen bent over een nieuwe badkamer, leefvloer of buitenterras. Mocht je nou niet kunnen wachten en wil je nu al vooruit? Ga dan op zoek naar inspiratie op onze website, laat gratis een creatief ontwerp + sample gift maken of maak direct een afspraak met een van onze creatieve adviseurs!

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Wim den Dekker

Hoofd showroom

Onze inspiritie raakt nooit uitgeput. Wil je weten waarom? Kom langs en we vertellen het je graag!

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×