Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Aards | Terracotta| Groen

September dient zich aan. Een heerlijke tijd met mooie diepe kleuren. Die sfeer vormt de inspiratie voor dit nieuwe moodboard. De warme en vertrouwde kleur terracotta trekt direct de aandacht. Deze kleur zien we gelukkig weer helemaal terugkomen in het hedendaagse interieur! Gecombineerd met groen geef je deze look meer pit en tegelijkertijd frisheid.

Door de robuuste ceppolook tegel op de vloer aan te vullen met een geografische houtlook tegel ontstaat er een krachtige basis voor deze badkamer. Dat biedt ruimte om te spelen met accenten. Hier is gekozen om het inbouwreservoir met de eerdergenoemde vierkante terracotta tegels in mat en glans random afgewisseld te betegelen. De douche is volledig voorzien de groene kitkat tegels, waarmee je de ronde vorm prachtig kunt benadrukken.

Kun jij je helemaal vinden in deze sfeer, of heb je juist een andere sfeer voor ogen? We bespreken het graag in onze showroom en geven creatief advies om tot een prachtig eindresultaat te komen! Maak een afspraak via onze website!

In de 360 graden afbeelding hieronder zie je hoe het moodboard is toegepast in een badkamer. Uiteraard kun je het ook in een andere ruimte van je huis toepassen.

 

Bekijk zelf deze badkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien. Mocht je nou zelf inspirerende ideeën hebben of met ons na willen denken om jouw plannen concreet te maken qua tegelwerk? Neem dan contact met ons op!

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×