Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

13 CPO woningen Heusden

Op loopafstand van de kern van Heusden kunnen toekomstige bewoners gezamenlijk hun nieuwe woningen realiseren. De woningtypen zullen gericht zijn op starters/doorstromers en 55-plussers. De toekomstige bewoners krijgen de vrijheid om een eigen draai te geven aan hun nieuwe (t)huis. Denk hierbij aan de indeling en uitstraling, maar ook de grootte van de woning. Het doel is een woning die bij ieders wensen past, klaar voor de toekomst! De woningen worden gerealiseerd op twee mooie locaties gelegen aan de Tarwe en Gerst, achter de Vlinkert. Heusden is gelegen ten zuiden van Asten in een rustige omgeving.

In opdracht van Bouwbedrijf Dobu gaan we de sanitaire ruimtes in de woningen van tegelwerk voorzien. Eventuele andere wensen op het gebied van wandtegels en/of vloertegels bespreken we graag in onze tegelshowroom.

BADKAMER MET BASISINVULLING

Hier ziet u de badkamer met de basisinvulling. Uiteraard bekijken we graag alle wensen en opties samen in de showroom om het gewenste resultaat te realiseren. Kijk zelf rond in deze badkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien!

Behoort uw woning tot dit project?

 

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×