Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

10 woningen Holsterveld Vlodrop

Aan de rand van Vlodrop wordt nieuwbouwplan Holsterveld gerealiseerd, bestaande uit betaalbare woningen van hoge kwaliteit. De nieuwbouwwoningen kenmerken zich in twee verschillende types. Levensloopbestendige woningen en twee-onder-één-kap-woning. Kenmerkend voor alle woningen is de sfeervolle uitstraling, de kwaliteit van het afwerkingsniveau en bijbehorende materiaalkeuzes. Holsterveld maakt wonen kwalitatief en comfortabel!

In opdracht van Vlassak gaan we de sanitaire ruimtes in de woningen van tegelwerk voorzien. Eventuele andere wensen op het gebied van wandtegels en/of vloertegels bespreken we graag in onze tegelshowroom.

BADKAMER MET BASISINVULLING

Hier ziet u de badkamer met de basisinvulling. Uiteraard bekijken we graag alle wensen en opties samen in de showroom om het gewenste resultaat te realiseren. Kijk zelf rond in deze badkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien!

PLAN EEN ADVIESGESPREK

 

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×