Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Een nieuw jaar staat voor de deur: 2024! Hét perfecte moment om vooruit te blikken op nieuwe trends en ontwikkelingen op gebied van interieur en tegels in het bijzonder. Speciaal daarvoor maakten we een afspraak met interieurstyliste Karly in Huis. Onder het genot van een heerlijk bakkie volgden de ideeën en hersenspinsels snel. Opwarmen voor 2024: wat kunnen we verwachten volgens Karly?

Trend 1: multi-inzetbaarheid

Tegels is dé trend voor 2024. Zowel in vloeren als op andere manieren in diverse ruimtes. Planten sokkels bekleden, vazen, tafeltje achter de bank, tv meubel met bovenop tegeltjes, een bijzettafeltje,
coffeecorners of een nachtkastje. De meest creatieve dingen komen voorbij met leuke gekleurde tegeltjes. Zowel kleine mozaïek als rustige 10×10 tegels. Kleur of rustig, heel divers.

 

Trend 2: eyecatchers met een knipoog naar de 20’s en 70’s

Daarnaast zie je als trend ook keuken eilanden bekleed worden met tegeltjes. In alles vormen en maten, glanzend en mat. Daarmee wordt het keuken eiland een echte eyecather en iets aparts! De tegels in de natte ruimtes worden ook uitgebreid. In kleuren en diverse designs zie je hier en daar een knipoog naar de 20’s en 70’s. Of Someren daar echt klaar voor is vraag ik me af, maar de echte trendgevoelige mensen willen hier misschien wel mee uitpakken. Al is het met 1 wandje bijvoorbeeld of ergens een leuke twist. Super gaaf!

Trend 3: back to the roots

Wat verder trend gaat zijn voor 2024 is alles rondom duurzaamheid, hergebruik en milieu. Ook de ‘waar iets vandaan komt’ of ‘hoe iets ontstaan is’. Organische vormen, kleur en aarde/natuurlijke kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan travertin en terra kleuren. Een mooi domein voor de tegelwereld om in 2024 verder te gaan ontdekken!

Win gratis professioneel interieuradvies t.w.v. €175,-

Kom opwarmen met de nieuwste tegelinspiratie voor het nieuwe jaar bij Loomans Tegelwerken! Op 27, 28, 29 en 30 december trakteren wij iedereen op de meest hartverwarmende tegelideeën onder het genot van een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom+topping inclusief gratis mok! En om het vuurtje nog wat aan te wakkeren, maakt u kans op deze prachtige hoofdprijs: een gratis interieuradvies sessie van professionele styliste Karly in Huis bij u thuis t.w.v. €175,-!

PLAN EEN ADVIESGESPREK

More eye-candy:

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Valerie Looijmans

Showroomassistente

Weet u precies wat u wilt of mogen onze adviseurs u verrassen met de mooiste tegel ideeën? We horen het graag!

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×