Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

WorldSkills Netherlands

Onze leerling-tegelzetter Yino Krasnici is bekroond tot Nederlands Kampioen tegelzetten tijdens zijn deelname aan de WorldSkills Netherlands op 22-23-24 maart 2023 in de RAI in Amsterdam. Zelfs onder het toeziend oog van bezoeker Koning Willem Alexander wist Yino zijn hoofd koel te houden en sleepte hij de titel in de macht na twee dagen hard en secuur werk! We zijn mega trots op onze jonge collega Yino en feliciteren hem bij deze uiteraard enorm graag met deze fantastische presentatie. Go Yino!

Deelnemers van de wedstrijd Tegelzetter werken in opdracht van een klant en kunnen bijvoorbeeld worden gevraagd om een badkamer of toilet te tegelen. Van deelnemers wordt verwacht dat zij een gedetailleerde werkomschrijving, materiaalstaat en gereedschapslijst opstellen. Daarnaast moeten de wanden worden gecontroleerd om te bepalen of deze geschikt zijn voor het verlijmen van wandtegels. Daarbij wordt uiteraard verwacht en getest op het feit dat zij vaardig zijn in het uitzetten van wandtegelwerk en vlakverdeling, het verlijmen van wandtegels op een vlakke ondergrond en het snijden van tegels.

Loomans Someren werkt met gecertificeerde tegelzetters. In samenwerking met Bouw Infra Mierlo leiden we leerlingen op tot tegelzetter als erkend leerbedrijf. Zij werken samen met een ervaren tegelzetter als leermeester om het vak te leren. Al diverse malen hebben verschillende leerling tegelzetters deelgenomen aan de WorldSkills Netherlands, waar er vanaf 2016 drie Nederlands kampioen zijn geworden. Hierna hebben zij ook in het buitenland deelgenomen aan de WorldSkills. Als tegelzettersbedrijf Loomans Someren vinden we het belangrijk om in onze leerlingen te investeren en ze te motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen. Zo blijven we bouwen aan onze toekomst!

Yino maakt deel uit van ons team van 25 gecertificeerde tegelzetters. Benieuwd naar onze tegelzetters?

bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×