Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

In de Aquamarijnstraat in Mierlo-Hout wijk verrijzen 18 moderne en eigentijdse semi-bungalows. Een plek waar wonen in rust en luxe samenkomen. Mierlo-Hout is volop in beweging. Deze bruisende wijk heeft een eigen karakter met alle voorzieningen op loopafstand. Het groene karakter van de wijk kenmerkt zich door voldoende groen en de privé patio binnentuin, die een gevoel van ultieme luxe geeft aan de woning. Loomans Tegelwerken gaat in opdracht van Burgt Bouw de woningen voorzien van tegelwerk. De sanitaire ruimtes worden sowieso voorzien van tegels, andere wensen op gebied van tegelwerk bespreken we graag met de klant in onze showroom.

BADKAMER MET BASISINVULLING

Hier ziet u de badkamer met de basisinvulling. Uiteraard bekijken we graag alle wensen en opties samen in de showroom om het gewenste resultaat te realiseren. Kijk zelf rond in deze badkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien!

Behoort uw woning tot dit project?

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×