Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Loomans Tegelwerken neemt je mee achter de schermen bij projecten die op dit moment in uitvoering zijn of binnenkort van start gaan. Deze keer maken we een stop bij twee van onze projecten in opdracht van Vlassak Aannemingsmaatschappij B.V.: 27 woningen Nieuwerwets Nuenen en 26 woningen Laarveld Weert.

27 woningen Nieuwerwets Nuenen

Nieuwerwets Wonen wordt gerealiseerd in de wijk Nuenen-West. Zoals de naam al aangeeft, gelegen aan de westkant van het dorp Nuenen. Deze nieuwbouwwijk heeft een zeer gunstige ligging tussen het gemoedelijke Nuenen en de grootstedelijke dynamiek van Eindhoven. Op dit moment is Loomans Tegelwerken aan de slag met de betegeling van alle toiletten, badkamers en verscheidene begane grondvloeren van kopers binnen dit project. Het moderne en eigentijdse karakter van deze aanstaande bruisende nieuwbouwwijk is zeker ook terug te zien in het uitgekozen tegelwerk in de foto’s hieronder!

26 woningen Laarveld Weert

Laarveld is een mix van vrijstaande en half vrijstaande huizen nabij het centrum van Weert. Voor gezinnen, senioren en mensen die wat rianter willen wonen is Laarveld de locatie. “Landelijk wonen” vormt dan ook de basis voor het stedenbouwkundig plan. Over een aantal weken gaan we ook bij dit kopersproject van start met de betegeling van alle kavels. Houd onze website en socials in de gaten voor meer updates omtrent dit project.

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×