Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Daan Hooglugt is weer volop in training in aanloop naar het Nederlands kampioenschap tegelzetten van 2020. Wij nemen je mee in zijn voorbereiding op dit grote spektakel!

Aanloop naar het NK tegelzetten 2020

Naast werken voor Loomans Tegelwerken is Daan Hooglugt laatste weken druk bezig met zijn voorbereidingen op het NK tegelzetten in Heerhugowaard. Twee dagen per week traint hij op uitzonderlijke factoren op zijn opleiding Bouw Infra in Mierlo. Hier traint hij bijvoorbeeld op precisie, het omgaan met tijdsdruk en presteren onder het oog van een strikte jury. De examenstukken van het NK gaan uiteindelijk natuurlijk afwijken van hetgeen waar Daan nu mee oefent, maar op deze manier is hij straks helemaal klaar voor deze mooie nieuwe uitdaging.

Natuurlijk staat Daan niet alleen in dit traject. Alle collega’s van Loomans Tegelwerken steunen Daan door dik en dun in aanloop naar het NK en daarnaast geniet Daan support van zijn twee trainers Marcel van de Berkmortel en Ton Borrenbergs. Succes met de voorbereidingen Daan!

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×