Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wijnen Bouw Someren is gestart met de bouw van een nieuw pand voor Summa Automotive aan de Automotive Campus in Helmond. Vanaf augustus 2021 kunnen studenten er terecht voor de lessen.

Summa Automotive is een moderne opleider en wil het onderwijs zoveel mogelijk daar aanbieden waar bedrijven, instellingen en het onderwijs bij elkaar komen. Dat hart van de Nederlandse automotive industrie is de Automotive Campus in Helmond. Het nieuwe schoolgebouw wordt dan ook niet alleen voorzien van theorie-, praktijk- en practicum-ruimtes, maar ook over innovatieruimtes, waar studenten kunnen experimenteren, ontdekken en ontwikkelen. Ze krijgen er de ruimte, de tools en deskundige begeleiding van docenten om de nieuwste technieken eigen te maken. Als onderaannemer op gebied van Tegelwerken realiseert Loomans Tegelwerken de sanitaire ruimtes en eventuele aanvullingen tot in de puntjes qua tegelwerk. Blijf ons volgen voor meer updates!

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×