Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Het Stationskwartier wordt een appartementencomplex voor jongeren uit Horst aan de Maas, gevestigd in het oude pand van de Rabobank.

Deze sociale huurappartementen zijn bedoeld voor de doelgroep 18 tot 40 jaar uit Horst aan de Maas. Tevens zullen er specifiek een aantal huurappartementen bestemd worden voor jeugd aangaande woon- werkverkeer. Het te realiseren appartementencomplex komt te liggen aan de Spoorweg en de Stationsstraat op loopafstand van station Horst-Sevenum (200 m), bushaltes (50 m) en een grote supermarkt (600 m). Binnen een straal van 3 km liggen de centra van Horst en Sevenum. Op ongeveer 1 kilometer afstand bevindt zich het centrum van Hegelsom.

Het project wordt gerealiseerd door Peters Bouw en Onderhoud. Als onderaannemer op gebied van Tegelwerken realiseert Loomans Tegelwerken de sanitaire ruimtes en eventuele aanvullingen qua tegelwerk. Blijf ons volgen voor meer updates!

 

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×