Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Op de scheiding van bebouwing en natuur in het levendige Roermond wordt het nieuwbouwplan Maasnielderbeek gerealiseerd. Het project Maasnielderbeek Roermond bestaat uit 44 nieubouwwoningen. In opdracht van Janssen Bouwen Ontwikkelen is Loomans Tegelwerken aangewezen om het volleidge tegelwerk te verzorgen!

Lekker wonen in Roermond

Roermond, stad aan de Maas, heeft veel te bieden. De karakteristieke panden, het gezellige centrum en het Designer Outlet bieden voor eenieder wat wils. Daarnaast is de compacte en unieke binnenstad van Roermond erg veelzijdig met een gevarieerd winkelaanbod en veel horeca.

De te realiseren nieuwbouwwijk grenst aan de Bredeweg en de Terbaanseweg en is vernoemd naar de Maasnielderbeek, de beek waaraan deze wijk ligt. In de nieuwbouwwijk worden verschillende type woningen gerealiseerd. Aan het water grenzen de levensloopbestendige woningen, aan de Bredeweg liggen de rijwoningen en in het midden zullen de halfvrijstaande woningen worden ontwikkeld.

44 splinternieuwe woningen

In totaal worden er 44 woningen gerealiseerd en bestaat de nieuwbouwwijk uit:

-16 Levensloopbestendige woningen
-20 Halfvrijstaande woningen
-8 Rijwoningen

Loomans Tegelwerk gaat komende maanden alle kopers ontvangen in zijn moderne showroom om per kavel een ideale invulling te bepalen voor het aanstaande tegelwerk. Badkamers en toiletten komen sowieso aan de orde, en waar gewenst gaan we ook aan de slag met begane grondvloeren of andere invullingen! Houd ons in de gaten voor meer updates!

 

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×