Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wonen in groene weelde, dat is wonen in Het Bosbad. Aan de rand van de wijk Meerhoven wordt straks een nieuw stuk bosrijk landschap aangelegd, waarin dit iconische kleinschalige appartementengebouw met bijzondere vormgeving straks door Duro Vermeer Bouw Zuid B.V. gerealiseerd gaat worden met Loomans Tegelwerken als trotse onderaannemer op tegelwerkgebied.

20 appartementen in bosrijk Meerhoven

Het Bosbad is, naast de woonbeleving, uniek in vele facetten. Opvallend zijn de riante balkonterrassen, ondersteund door houten boomstammen, die ook volledig rondom het gebouw lopen. Natuurlijke elementen en materialen zijn bepalend voor de sfeer in en om het gebouw. In het appartementengebouw worden 20 riante appartementen gerealiseerd, welke door de grote glazen gevels een heerlijke lichtinval hebben. Hierdoor onderstaat een directe verbinding met het bomenrijke parklandschap rondom. Het Bosbad is geïnspireerd door het Japanse gebruik ‘Shinrin-Yoku’, waarbij je jezelf met al je zintuigen ‘onderdompelt’ in het bos om tot rust te komen.

In totaal komen er 20 luxe appartementen in Het Bosbad. Het project bestaat uit twee gebouwdelen van 8 en 12 appartementen, welke omsloten worden door balkonterrassen. Alle woningen worden uitgevoerd als 3, 4 of 5-kamer appartement en beschikken standaard over luxe sanitair, vloerverwarming en duurzame (gasloze) installatie voor een lage energierekening. Loomans gaat de betegeling van alle sanitaire ruimtes realiseren, aangevuld met al het andere tegelwerk wat kopers voor ogen hebben! Houd ons in de gaten voor meer updates!

 

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×