Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Jaren 30 I karakteristiek I sfeervol

Jaren 30, is een stijl die niet snel zal verdwijnen. Deze karakteristieke stijl zorgt voor sfeer in huis. Een typisch kenmerk van deze stijl is een terrazzo vloer. Anno 2023 verkrijgbaar in talloze soorten en kleuren. Wij hebben gekozen voor een langwerpig handgevormd wandtegeltje in bijpassende kleuren. Door deze horizontaal te plaatsen in halfsteens past dit helemaal binnen de jaren 30 stijl. Tip! Je zou hier ook kunnen kiezen voor een metrotegeltje. De zwarte rand erboven zorgt voor een klassiek jaren 30 eindresultaat in een modern jasje.

 

In de 360 graden afbeelding hieronder zie je hoe het moodboard is toegepast in een toilet. De terrazzo tegel is toegepast op de vloer. Door de lambrisering in een groene tint die terug komt in de terrazzo tegel ontstaat een sfeervol geheel.

Bekijk zelf deze toilet door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien. Mocht je nou zelf inspirerende ideeën hebben of met ons na willen denken om jouw plannen concreet te maken qua tegelwerk? Neem dan contact met ons op!

plan een adviesgesprek

 

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×