Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

OolderVeste aan ‘t Water is een schiereiland dat omzoomd wordt door groen en waar je als bewoner altijd op het water uitkijkt. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s zijn opvallend riant. En elke woning heeft een overdekte veranda, waarmee binnen en buiten vloeiend in elkaar overlopen. Deze wijk in Roermond krijgt een prachtige stijl die het gevoel van luxe en vakantie oproept.  Daarnaast is veel aandacht besteed aan de detaillering, materialen en inrichting van de openbare ruimte. Loomans tegelwerken gaat in opdracht van Vlassak de woningen voorzien van tegelwerk. De sanitaire ruimtes worden sowieso voorzien van tegels, andere wensen op gebied van tegelwerk bespreken we graag met de klant in onze showroom.

BADKAMER MET BASISINVULLING

Hier ziet u de badkamer met de basisinvulling. Uiteraard bekijken we graag alle wensen en opties samen in de showroom om het gewenste resultaat te realiseren. Kijk zelf rond in deze badkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien!

 

Behoort uw woning tot dit project?

plan een adviesgesprek

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×