Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Luxe | Chique | brons

Het kleinste kamertje van je huis is bij uitstek geschikt voor een experiment. Laat hier dus je creativiteit los gaan. Doorgaans kiezen we voor lichte kleuren om een kamer zo ruimtelijk mogelijk te laten lijken, maar een donker toilet is zeker het overwegen waard. Donkere kleuren roepen meteen een gevoel van luxe op. Zeker wanneer je ze combineert met stijlvolle verlichting en een paar opvallende accenten voor wat extra pit.

Hier is gekozen om voor een donkere houtlook op de vloer om een warme sfeer te creëren. Voor de wanden is er gekozen voor een donkere betonlook waar een roestbruine kleur inzit. Dit combineert uitstekend met de achterwand in een zwart bronzen mozaïek. Het nisje knalt er extra uit omdat hier gekozen is voor een brons accenttegeltje. Het geheel geeft een donker maar super chique resultaat. Zorg op een donker toilet voor sfeervolle verlichting zodat de warmte van de tegels goed tot zijn recht komt. In deze kleine ruimte wil je graag even vertoeven!

Kun jij je helemaal vinden in deze sfeer, of heb je juist een andere sfeer voor ogen? We bespreken het graag in onze showroom en geven creatief advies om tot een prachtig eindresultaat te komen! Maak een afspraak via onze website!

In de 360 graden afbeelding hieronder zie je hoe het moodboard is toegepast in een badkamer. Uiteraard kun je het ook in een andere ruimte van je huis toepassen.

Bekijk zelf deze badkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien. Mocht je nou zelf inspirerende ideeën hebben of met ons na willen denken om jouw plannen concreet te maken qua tegelwerk? Neem dan contact met ons op!

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×