Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gezellig wonen in het centrum van Kerkrade

Kerkrade is een stad en gemeente in de Oostelijke Mijnstreek in Zuid-Limburg. Het is een stad waar gezelligheid, ontmoeting en verbondenheid centraal staan. Een stad met een echt dorps karakter en een hechte gemeenschap. Een stad met een grote variatie aan evenementen, attracties en bezienswaardigheden. Een stad waar ook nog eens prachtige én bijzonder verrassende natuurgebieden binnen handbereik liggen.

Bij de ontwikkeling van dit project is veel aandacht besteed aan de groenvoorziening, waardoor de natuur en belangrijk deel uitmaakt van deze mooie nieuwbouwwijk. Er worden diverse soorten levensloopbestendige woningen en stadswoningen gerealiseerd. Ondanks de rustige uitstraling van deze nieuwe wijk in het centrum van Kerkrade, is het winkelgebied van de stad binnen handbereik. Met een basisschool om de hoek zijn deze woningen ook ideaal gelegen voor gezinnen. In combinatie met de andere woningen binnen dit project vormt Centro Meta een dynamische wijk in het centrum van Kerkrade, op loopafstand van de winkelstraten.

Loomans tegelwerken gaat in opdracht van Janssen Bouw de woningen voorzien van tegelwerk. De sanitaire ruimtes worden sowieso voorzien van tegels, andere wensen op gebied van tegelwerk bespreken we graag met de klant in onze showroom.

BADKAMER MET BASISINVULLING

Hier ziet u de badkamer met de basisinvulling. Uiteraard bekijken we graag alle wensen en opties samen in de showroom om het gewenste resultaat te realiseren. Kijk zelf rond in deze badkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien!

 

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×