Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

In Brussel is Toon Hesius uit Lierop Nederlands kampioen tegelzetten geworden tijdens de finale van de Skills. In deze wedstrijd nemen leerlingen van Mbo-scholen het tegen elkaar op in verschillende vakgebieden. De 18-jarige Toon Hesius, werkzaam als tegelzetter in opleiding bij Tegelzettersbedrijf en Tegelhandel Loomans uit Someren, presteerde boven verwachting waardoor hij nu mag deelnemen aan het EK wat in september in Budapest, Hongarije plaatsvindt.

Toon volgt zijn opleiding bij Bouw Infra mensen Mierlo. Dit is een opleidingscentrum dat jonge mensen binnen uiteenlopende vakgebieden klaarstoomt via een sterk op de praktijk gerichte opleiding waarbij zij een werkgarantie genieten voor de duur van de opleiding. Tijdens de voorbereiding lukte het Hesius in de twee weken voorafgaand aan de wedstrijd geen enkele keer om zijn finalewerk op tijd af te krijgen. Op de wedstrijddag lukte dit wel waardoor hij zes andere deelnemers achter zich liet en met goud en de felbegeerde titel huiswaarts keerde.

Als uitvoerend leerbedrijf is Tegelzettersbedrijf en Tegelhandel Loomans natuurlijk apetrots met zo’n Nederlands kampioen in haar midden. De ontwikkeling van jonge vakmensen staat bij gecertificeerde leerbedrijven die zijn aangesloten bij Bouw Infra mensen altijd al hoog in het vaandel en als het dan op zo’n manier succesvol uitwerkt is dat natuurlijk helemaal fantastisch. Nu is het hopen op een mooi resultaat tijdens het EK in Budapest, maar voor Toon en het complete Loomans team kan dat evenement ongeacht de uitslag nu al niet meer stuk!

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×