Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Tegeltrends vanuit Bologna

Eind september vliegt Loomans Tegelwerken naar Bologna (Italië) voor de jaarlijkse tegels- en sanitair beurs genaamd Cersaie. Van 26 tot 30 september tonen meer dan 600 exposanten daar hun nieuwste producten en innovaties. Maar liefst 150.000m2 verdeeld over 14 gigantische beurshallen puilt deze dagen uit van tegelinspiratie.
Daar moeten wij natuurlijk bij zijn!

Wat worden de trends van 2023?

Loomans wil altijd voorop lopen als het gaat om tegeltrends. Daarom pakken we na de beurs uit met een uitgebreide blogpost waarin we dieper ingaan op de recent ontdekte tegeltrends. Deze zal begin oktober verschijnen op onze website!
Ben je in de tussentijd benieuwd geworden en wil je onze showroom direct al eens bezoeken? Loop dan gerust eens binnen of maak een afspraak om verzekerd te zijn van een uitgebreid adviesgesprek!

Volg Loomans op Cersaie 2022

Ben jij ook benieuwd naar de laatste tegeltrends? Misschien ga je binnenkort wel (ver)bouwen of kun je werkgerelateerd een verse portie inspiratie gebruiken. Dan is dit het moment om Loomans te volgen op Instagram, want daar doen wij op maandag 26 en dinsdag 27 september regelmatig verslag van Cersaie. Hier delen we de nieuwste trends en meest verassende innovaties aan de hand van foto’s en video’s gedurende ons beursbezoek.

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×