Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Tegelhandel Loomans is net als Steenbok Natuursteen onderdeel van de Kerasom groep. Steenbok Natuursteen specialiseert zich in natuursteen producten. Zij beschikken over een grote voorraad plaatmateriaal van diverse typen natuursteen, zoals graniet en composiet. Uit het plaatmateriaal worden in de eigen natuursteen zagerij onder andere natuurstenen vensterbanken en dorpels van hardsteen vervaardigd.

De gespecialiseerde natuursteen zagerij is gevestigd in hetzelfde pand als het kantoor van Steenbok Natuursteen. Aangezien zij tevens de buren zijn van Tegelhandel Loomans, zijn communicatielijnen kort en kunnen we onderling snel schakelen waar nodig. Alle natuursteen producten (met uitzondering van tegels) die benodigd zijn om uw woning af te werken worden door Tegelhandel Loomans bij Steenbok Natuursteen besteld. Denk hierbij aan een dorpel voor uw badkamer, of een plateau voor op een inbouw reservoir (toilet).

Heeft u zelf interesse in een product van natuursteen? Bij Tegelhandel Loomans kunnen wij u voorzien van advies.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×