Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

In deze prachtige moderne woning in het tevens zo mooie Brandevoort heeft Loomans in samenwerking met Bouwbedrijf Hartman uniek tegelwerk mogen realiseren. Bij binnenkomst word u direct op een warm welkom getrakteerd middels een zandkleurige sfeervolle 120×120 vloertegel welke doorgelegd is in het hele huis. Maar daar blijft het niet bij, want ook outdoor en onder de robuuste houten overkapping komt deze tegel prachtig tot zijn recht en wordt er maximaal ruimte gecreëerd. Outdoor tegelwerk is en blijft een vak apart. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden mocht u hierin interesse hebben.

Zo’n doordachte basis zoals hierboven beschreven verdient natuurlijk mooie eye-catchers. En die zijn er gekomen. Het toilet op de begane grond heeft een prachtige warme marmerlook XL slabtegel op de achterwand. Daartegenover staat juist een klein ‘arrow’ vormig accent wat qua sfeer en kleur perfect past en qua vorm juist weer speelsheid en dynamiek inbrengt. De badkamers vinden hun perfectie in rust en subtiliteit waardoor alles uitgebalanceerd samensmelt tot één geheel. Met complimenten voor de tegelkeuze van deze klant kunnen we spreken over een prachtig tegelproject.

Facts

  • Opdrachtgever: Particulier
  • Oppervlakte: Wand -en vloertegels
  • Soort opdracht: Werk - Particulier

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×