Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Deze woning is een perfecte mix van moderne en landelijke stijl. Door zorgvuldig geselecteerde kleuren en texturen is een tijdloze uitstraling gerealiseerd die naadloos aansluit bij de wensen van de bewoners. In de keuken is gekozen voor handgevormde tegels in een diverse kleurschakering. Zo wordt het een bijzondere accentwand die net dat beetje extra geeft aan de keuken. Op de vloer is een grootformaat tegel van 1.20 x 1.20m toegepast. Het gebruik van grote tegels zorgt voor minder voegen, een ruimere uitstraling en een moderne look.

Het toilet is uitgevoerd met een houtlook vloertegel, welke is doorgetrokken op het inbouwreservoir. Wat deze toilet extra bijzonder maakt is het bedieningspaneel waarin de houtlook tegel verwerkt is. Zo is het inbouwreservoir één geheel! Door de neutrale, lichte wandtegel te combineren met een echte houten plank waarop de wasbak is gemonteerd ontstaat het natuurlijke, landelijke geheel.

De badkamer is ook uitgevoerd in een houtlooktegel maar dan in een een vergrijsde tint. In de nissen is een accenttegel toegepast met diverse patronen, qua tint perfect aansluitend bij de houtlooktegel en wandtegel. Door te kiezen voor zwart sanitair ontstaat een mooi contrast. Bekijk de foto’s en laat je meeslepen in het prachtige totaalplaatje van dit project.

Facts

  • Opdrachtgever: Particulier
  • Soort opdracht: Ruimte - Woon

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×