Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

In deze landelijke loft staat de luxe landelijke stijl centraal. In de keuken is gekozen voor een handgevormde zellige tegel. Zellige is een traditionele geglazuurde tegel, handgemaakt in Marokko. De kleuren en hun nuances evenals de diversiteit aan vormen, zijn de definitie van Zellige. Elke Zellige tegel is een uniek stuk. Bij dit eindresultaat zie je door de diverse kleur nuances en verschil in dikte een reliëf ontstaan in de wand. Hierdoor wordt de wand ondanks zijn rustige tint een echte eyecatcher.

In de douche is gekozen voor een beige travertin tegel. Het formaat 60×120 is liggend verwerkt tegen de wanden, dit geeft de douche een ruimtelijke uitstraling. In de speciale tegeldrain is de travertin tegel verwerkt, waardoor deze mooi wegvalt in het geheel. Je ziet dezelfde tegel ook terug in de handige nis in de wand.  De douchekraan en draaiknoppen zijn direct in de tegels verwerkt, wat een strak resultaat!

Ook op het toilet is de travertin tegel toegepast op de vloer en achterwand. Door de keuze voor maar een tegel op de badkamer en toilet zorg je voor eenvoud maar tevens geeft het de loft een luxe uitstraling. De ruimte boven het inbouwreservoir is deels open gelaten en er is gekozen voor en ledstrip in de wand te verwerken, hierdoor krijg je een mooie onderbreking in de wand. De robuuste houten plank op het inbouwreservoir maakt dit landelijk geheel compleet.

Facts

  • Opdrachtgever: Particulier
  • Datum realisatie: november 2023
  • Soort opdracht: Ruimte - Woon

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Renate van Wilderen

Showroom adviseur

Met je de juiste tegelkeuze kun je je interieur helemaal af maken. Ik geef je graag creatief advies!

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×