Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bedrijfspand

Het nieuwe pand van HRM Driessen vormt een unieke werkomgeving waarin het authentieke dorpse karakter naadloos overloopt in de meest innovatieve digitale elementen. Zo creëren zij een eigen ‘Global Village’. De kantooromgevingen in het nieuwe pand bestaan uit open ruimtes met een mix van vaste en flexibele werkplekken. Op de balkonzone kunnen collega’s een lekkere kop koffie halen. Ook zijn hier de individuele stilteplekken (‘cubes’) waar collega’s zich even kunnen terugtrekken en zijn er extra mogelijkheden om te werken en te overleggen.

Alle medewerkers kunnen genieten van een welverdiende lunch in het nieuwe restaurant. Hier is een industriële inrichting gecombineerd met gezellige zitjes, zodat collega’s gemakkelijk aan kunnen sluiten. Daarnaast namen we ook de betegeling van de bijhorende kinderdagopvang voor onze rekening. Een prachtig project dat tot in de puntjes volledig klopt!

Facts

  • Opdrachtgever: Burgt Bouw
  • Datum realisatie: 2018
  • Oppervlakte: >250 m2
  • Soort opdracht: Werk - Zakelijk

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×