Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Een greep uit onze nieuwe werken:

60 app. Suytkade – Van Wijnen Rosmalen

De Helmondse wijk Suytkade krijgt binnenkort nog meer aansluiting bij de rest van de stad. Tussen de eerste twee waterburchten aan de Dortmunderkade en cultuurinstelling Cacaofabriek wordt momenteel de derde waterburcht Luyvestein gerealiseerd. Het complex van zestig huurappartementen in de vrije sector moet volgende zomer klaar zijn. In totaal zullen er zeven waterburchten gebouwd gaan worden. Loomans is aangesteld om de realisatie van de sanitaire ruimtes van alle zestig appartementen voor zijn rekening te nemen, mooi werk in de buurt waar we absoluut blij mee zijn!

Lees meer op ED.nl

48 app. Caapse Hoek – Burgt Bouw

Op 6 september afgelopen jaar werd de eerste paal geheid. Inmiddels zijn de eerste tekenen van het eindresultaat zichtbaar van het project Caapse Hoek 48 huur appartementen ‘Fascinatio’ te Capelle aan den IJssel. Het appartement gebouw moet in 280 werkbare dagen gerealiseerd worden. Loomans neemt de betegeling van alle badkamers en toiletten van alle woningen voor zijn rekening.

Lees meer op BurgtBouw.nl

20 app. Helpt Elkander – Caspar de Haan

Met de onthulling van het bouwbord en het oplaten van ballonnen werd het startsein gegeven voor de realisatie van de eerste 20 gasloze huurappartementen in Nuenen. Helpt Elkander transformeert de kantoorgebouwen aan de Vincent van Goghstraat en de Bergvinkhof naar bijna energieneutrale woningen. Ook hier zal Loomans de complete betegeling van alle sanitaire ruimtes verzorgen. De woningen voor één- en tweepersoonshuishoudens worden begin 2019 opgeleverd.

Lees meer op denuenensekrant.nl

Ditributiecentrum Logport 1 fase 3 – Wijnen Bouw Someren

Het nieuwbouwproject Logport 1 is gesitueerd op Trade Port Noord te Venlo, reeds heeft Wijnen Bouw Someren Fase I en II opgeleverd. De uitbreiding van fase III heeft een oppervlak van ca. 39.750m². Deze wordt strak tegen Fase II gebouwd. Fase III bestaat uit twee warehouses van 19.500m² per warehouse, een mezzanine vloer van ca. 1.550 m² en een kantoor op de begane grond met een vloeroppervlak van ca. 1.000 m². Loomans is als partner in de arm geslagen om het tegelwerk van dit splinternieuwe bedrijfspand te realiseren.

Lees meer op wijnenbouw.com

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×