Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Hoevewonen aan de Heerstraat-Zuid in Beegden, gemeente Maasgouw. Een unieke zichtlocatie en één van de weinige nieuwbouwlocaties in Midden-Limburg. Bij de entree van de nieuwe wijk Krijtenberg, op het naastgelegen terrein van Huize ter Beegden, verrijst een Staetes residentie met 15 levensloopbestendige appartementen. Staetes is een woon- en serviceconcept. Hier gaat Loomans Tegelwerken voor Bouwbedrijf van Bussel ’t Hout BV aan de slag met het realiseren van tegelwerk in de 15 appartementen.

Een Staetes residentie bevat naast ruime, luxe en comfortabele appartementen ook ontmoetingsruimten voor haar bewoners. Een gezamenlijke, stijlvolle living met zit- en tafelruimte en een open keuken. Maar ook een fitnessruimte en logeerstudio voor vrienden en familie. Zelfs zijn er in het gebouw mogelijkheden voor een eigen werk- en atelierruimte of extra bergruimte. Een kop koffie of een wijntje, alleen of samen, gezellig kokkerellen in de open keuken, een boek of tijdschrift lezen, fitnessen, allemaal in de eigen omgeving.

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×