Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Midden tussen de Strabrechtse Heide en de Groote Peel ontpopt zich momenteel een prachtig recreatiegebied genaamd: De Heihorsten. Een uniek vakantiepark met 100 vakantiewoningen midden in de Zummerse natuur! Loomans Tegelwerken mag zich trots onderaannemer noemen van dit nieuwbouwproject, daarom nemen we u graag mee in deze grootse plannen!

100 vakantiewoningen midden in de natuur

De Heihorsten biedt een gevarieerd aanbod aan uiteenlopende vakantiewoningen, maar allen in eenheid met elkaar. Er komen vijf verschillende type hoeves. De hoeven zijn voorzien van rieten daken, karakteristieke gevelbekleding en traditioneel metselwerk. Alles met een knipoog naar de historische architectuur in de regio. Warmtepompen zorgen voor groene energie, dus in dat opzicht loopt het park toekomstgericht voorop.

Met natuurlijk ook: tegels!

Loomans Tegelwerken is aangesteld om het tegelwerk in alle sanitaire ruimtes van deze 100 vakantiewoningen te realiseren. Natuurlijk zijn wij harstikke trots op zo’n mooi prestigeproject in onze eigen gemeente, wat van a tot z ontworpen is om te ontspannen en genieten in de vrije natuur. Naast de faciliteiten van het park zelf, zoals een binnen- en buitenzwembad, een riant centrumgebouw en diverse speelweides kan men naar hartenlust de veelzijdigheid van onze gemeente ontdekken. Houd ons in de gaten voor mee info!

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×