Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Aan de voormalige Industriekade van Weert verschijnt een park met half-vrijstaande woningen met patiotuin, ruime appartementen, watervilla’s en stadswoningen. Direct aan de nieuwe Werthaboulevard ontstaat zo een prachtige nieuwe woonomgeving: Park Zuytwillemsvaert. Een ruim opgezet, groen woongebied aan de rand van de Weerter binnenstad. Hier gaat Loomans Tegelwerken voor Jongen Bouwpartners aan de slag met het realiseren van tegelwerk in appartementencomplex De Waerd. Dit doen we in sanitaire ruimtes en waar gewenst ook in andere ruimtes.

Tussen de nieuwe watervilla’s en stadswoningen is De Waerd zonder twijfel de meest iconische ontwikkeling. In het hart van het appartementencomplex bevindt zich de historische mouttoren. Een trotse herinnering aan het rijke industriële verleden van dit gebied.

De mouttoren wordt stijlvol gerenoveerd voor een toekomst als museum en bed & breakfast. De appartementen omhullen het gebouw en vormen samen een beeldbepalend landmark.

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×