Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Warmte | Blauw | Huiselijk

Feeling blue? Niet nodig, met deze prachtige kleurencombinatie in je huis creëer je een warme basis. Door de mozaïek als basis te nemen kun je alle kleuren die er in voorkomen terug laten komen in andere tegels. Dit maakt deze mozaïek makkelijk te combineren en zo ontstaat er één geheel.
Achter de kachel is een accentstrook van mozaïek toegepast. De blauwe tint in de mozaïek zie je ook terug in de hexagon die als vloertegel onder de kachel is toegepast. De bruine tinten in de mozaïek komen weer terug in de houtlook tegel op de vloer, maar ook in de bruine, rechthoekige tegel die hier op het wandmeubel is toegepast. Boven het aanrechtblad in de keuken vind je de blauwe hexagontegel weer terug. Zo kun je een moodboard toepassen over de gehele woonruimte. Al deze kleuren creëren een warme maar toch frisse uitstraling.
Kun jij je helemaal vinden in deze sfeer, of heb je juist een andere sfeer voor ogen? We bespreken het graag in onze showroom en geven creatief advies om tot een prachtig eindresultaat te komen!

In de 360 graden afbeelding hieronder zie je hoe het moodboard is toegepast in een woonkamer. Uiteraard kun je het ook in een andere ruimte van je huis toepassen.

Bekijk zelf deze woonkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien. Mocht je nou zelf inspirerende ideeën hebben of met ons na willen denken om jouw plannen concreet te maken qua tegelwerk? Neem dan contact met ons op!

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×