Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Hotel chique I Luxe I Gold I Marmer

Deze maand gaan we voor Hotel Chique! Dit creëer je door luxe materialen en kleuren samen te combineren. Kies hierbij voor een donkere basis en combineer dit met gouden accenten om hier een rijke uitstraling aan te geven. Denk aan marmerlooktegels of bijvoorbeeld mozaïek.

In de 360 graden afbeelding hieronder zie je hoe het moodboard is toegepast in een badkamer. Achter het bad is een accentwand met metro tegels in wildverband geplaatst en achter het wasmeubel zie je een hexagon mozaiek in een chique mat gouden kleur. Om dit allemaal tot een geheel te maken zijn de rest van de wanden in de badkamer met een luxe marmerlook tegel uitgerust waarin de gouden kleur van het accent weer terugkomt in de ader. We love it when a plan comes together!

Kijk zelf rond in deze badkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien. Mocht je nou zelf inspirerende ideeën hebben of met ons na willen denken om jouw plannen concreet te maken qua tegelwerk? Neem dan contact met ons op!

plan een adviesgesprek

 

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×