Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Elegantie | Zacht | Purple

Je maakt iedere dag gebruik van je toilet. Dan is het dus ook niet vreemd als je deze ruimte sfeervol in wilt richten! Je kunt in je toilet voor talloos verschillende stijlen kiezen. Met dit moodboard is de keuze gemaakt voor een luxe en elegante uitstraling.

Het luxe wellness gevoel kan op meerdere manieren gecreëerd worden. De charme van deze look wordt in dit moodboard gekenmerkt door de uitstraling van het natuursteen. Een veel gekozen basis voor deze elegante stijl is marmerlook op de vloer of wanden. Het gevoel van luxe omringt je door de prachtige marmeraderen. Net als in 2023 is ook dit jaar goud, roségoud en brons nog steeds niet weg te denken. Dit kun je ook weer terug laten komen in het sanitair en kranen.

De keuze voor een grootte betonlook in de kleur taupe op de vloer geeft het geheel een warme en luxe uitstraling. Deze tegel heeft weinig structuur waardoor de wandtegels en accenttegels nog meer stralen. De accenttegels in de kleur blueberry maken het geheel zacht en elegant.

Enthousiast geworden van dit moodboard? Maak een afspraak in onze showroom en we geven je graag creatief advies.

In de 360 graden afbeelding hieronder zie je hoe het moodboard is toegepast in een toilet. Uiteraard kun je het ook in een andere ruimte van je huis toepassen.

Bekijk zelf deze toilet door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien. Mocht je nou zelf inspirerende ideeën hebben of met ons na willen denken om jouw plannen concreet te maken qua tegelwerk? Neem dan contact met ons op!

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×