Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Omnicol is al jaar en dag onze hoofdleverancier op het gebied van hulpmaterialen ten behoeve van ons tegelwerk. Daarnaast is Omnicol tevens onze garantiepartner waarmee we iedere klus 100% gedegen onder garantie realiseren. Technische en juridische kennis, de juiste materialen en bijhorende verwerkingswijze zijn daarbij natuurlijk cruciaal. Niets nieuws onder de zon, in ieder geval niet voor Omnicol en ons als tegelzettersbedrijf zijnde.

Nieuwe WKB wet en nog veel meer!

Echter, het feit dat vanaf het nieuwe jaar alle tegelwerken stapsgewijs digitaal geregistreerd moeten worden ter bewijslast voor een waterdichte garantieafgifte wel. Daarom gingen we met ruim 20 van onze tegelzetters verdeeld over 2 dagen op inspiratiebezoek bij onze vaste partner, om op de hoogte gebracht te worden van verse noviteiten en nieuwe werkwijzes. Na een gemoedelijk ontvangst met koffie en Belgisch gebak startten we met een presentatie over Omnicol NV en de nieuwe WKB wet. Omnicol heeft een handige digitale tool ontwikkeld voor ons als tegelzetters, dus daar ging een groot gedeelte van de aandacht naartoe. Onze eigen tegelzetters draaien momenteel hier ook al een pilot mee bij het nieuwbouwproject Heer van Beek. Het ochtendprogramma werd afgetopt met een bezoek aan het research en development-centrum van Omnicol.

Na de lunch gingen we met de gehele club de fabriek in om het productieproces van de voor ons zo herkenbare materialen met eigen zintuigen te ervaren. Vervolgens werden we ontvangen in het praktijkcentrum waar we de slag maakten naar daadwerkelijke verwerking en was er de ruimte om volop van gedachte te wisselen. Geen vraag bleef onbeantwoord en zo kunnen we er weer volop tegenaan en zijn we weer helemaal up to date. Bedankt Omnicol!

 

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×