Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

De 8 prachtige, luxe vrijstaande woningen beschikken allen over een ruime open keuken in verbinding met de woonkamer met veel tuincontact. Ondanks dat de woningen allemaal dezelfde uitstraling hebben, beschikken ze toch over een eigen unieke indeling. Dit zorgt voor een mooie variatie tussen de woningen. De unieke indeling van de woningen komt mede dankzij de toepassing van carports, garages en bijkeukens. Deze verschillen echter per woning en zijn zichtbaar op de plattegronden. Kortom, een heerlijke gezinswoning met optimaal wooncomfort.

Loomans Tegelwerken gaat de komende maanden in opdracht van Janssen Bouw alle kopers ontvangen in onze moderne showroom om per kavel een ideale invulling te bepalen voor het aanstaande tegelwerk. Badkamers en toiletten komen sowieso aan de orde, en waar gewenst gaan we ook aan de slag met begane grondvloeren of andere invullingen!

Badkamer met basisinvulling

Hier ziet u de badkamer met de basisinvulling. Uiteraard bekijken we graag alle wensen en opties samen in de showroom om het gewenste resultaat te realiseren. Kijk zelf rond in deze badkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien!

Behoort uw woning tot dit project?

plan een adviesgesprek

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×