Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wonen in Lottum

Energiezuinig en riant wonen in een groenrijke omgeving in Lottum? Dat kan! Op deze mooie locatie in Lottum gaan toekomstige bewoners gezamenlijk hun nieuwe woningen realiseren. Onder andere 8 CPO twee-onder-een-kapwoningen.

De woningen worden gerealiseerd op riante kavels in de uitbreidingswijk ‘Siebersbroek’ aan de zuidwestzijde van Lottum. Lottum is omgeven door afwisselende natuur- en landbouwgebieden en staat daarom garant voor vrij en rustig wonen in een groene omgeving. Lottum is gelegen in de gemeente Horst aan de Maas en heeft ca. 2000 inwoners. Lottum staat bekend als het ‘Rozendorp’, dit omdat 70% van de Nederlandse rozenkweek gecentreerd is rondom Lottum.

Loomans tegelwerken gaat in opdracht van Peters Bouw de 8 woningen voorzien van tegelwerk. De sanitaire ruimtes worden sowieso voorzien van tegels, andere wensen op gebied van tegelwerk bespreken we graag met de klant in onze showroom.

BADKAMER MET BASISINVULLING

Hier ziet u de badkamer met de basisinvulling. Uiteraard bekijken we graag alle wensen en opties samen in de showroom om het gewenste resultaat te realiseren. Kijk zelf rond in deze badkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien!

Behoort uw woning tot dit project?

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×