Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Keramische tegels: van advies tot eindresultaat

Tegelhandel en tegelzettersbedrijf Loomans is al 40 jaar een begrip in Someren en omstreken op gebied van keramische tegels. Al jaar en dag helpen wij zakelijke en particuliere opdrachtgevers bij het realiseren van de meest uiteenlopende tegelwerken. Als tegelhandel en tegelzettersbedrijf in één helpen wij u van A tot Z. Succesvolle tegelwerken beginnen met de juiste tegelkeuze in combinatie met een gedegen advies. Onze showroommedewerkers beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op gebied van stijl, praktische bruikbaarheid en functionele toepassing. Op die manier kunnen wij iedereen van een totaaladvies voorzien, wat het uitgangspunt van uw tegelwerk ook is!

Waarom keramiek?

Keramische tegels zijn ten eerste bijzonder praktisch. Doordat de tegel gebakken wordt en volledig waterdicht is, is deze zeer onderhoudsvriendelijk en betrouwbaar. Daarnaast is keramiek een duurzame oplossing in combinatie met vloerverwarming en multifunctioneel toepasbaar op zowel vloer, wand, trap, keukenblad of bijvoorbeeld als decoratie. Van nature is keramiek maximaal slijtvast waardoor een lange levensduur gewaarborgd is en blijft. Naast deze praktische voordelen zijn er natuurlijk ook talloze esthetische redenen om voor keramische tegels te kiezen. Zo zijn onze materialen leverbaar in de meest uiteenlopende structuren, stijlen en kleuren. Op die manier biedt keramiek maximale vrijheid in ontwerp en realisatie waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn!

Tegelzettersbedrijf

Zoekt u niet alleen uw ideale keramische tegel(s), maar ook een professionele tegelzetter die uw beoogde eindresultaat naar wens kan maken? Met een team van 20 tegelzetters zijn wij het grootste tegelzettersbedrijf in Someren en omstreken. Door de jaren heen hebben we de meest uiteenlopende tegelwerken mogen realiseren, wat ons de kennis en ervaring geeft om ook uw tegelwerk succesvol tot leven te brengen!

Lees meer

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×