Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Zicht

Venlo – een stad met een rijke geschiedenis en het even rijke verenigingsleven. Daar wil je wonen. Een in het oog springend stadsicoon verrijkt binnenkort de skyline van Venlo. Met zijn schitterende ligging, spectaculaire architectuur, en luxueuze afwerking wordt het een exclusieve plek waar men kan genieten van rust en levendigheid in perfecte harmonie. Zicht biedt in totaal 60 appartementen waaronder penthouses van ongekende schoonheid. Met zijn fenomenale uitzicht over de stad en de Maas wordt exclusief wonen in Venlo naar het hoogste niveau getild.

In opdracht van Ten Brinke Bouw gaan we de sanitaire ruimtes in de appartementen van tegelwerk voorzien. Eventuele andere wensen op het gebied van wandtegels en/of vloertegels bespreken we graag in onze tegelshowroom.

BADKAMER MET BASISINVULLING

Hier ziet u de badkamer met de basisinvulling. Uiteraard bekijken we graag alle wensen en opties samen in de showroom om het gewenste resultaat te realiseren. Kijk zelf rond in deze badkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien!

Behoort uw woning tot dit project?

 

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505

Wat zeggen onze klanten?

4.4

Gebaseerd op 78 beoordelingen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×