Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

6 App. De Tapperij Beek en Donk

Gelegen in de kern van Beek en Donk ligt nieuwbouwproject ‘‘De Tapperij’’. Een project van 6 energiezuinige en instapklare nieuwbouwappartementen op loopafstand van tal van voorzieningen, zoals supermarkten, scholen en het openbaar vervoer. In de Tapperij woont u heerlijk in de rust met alle voorzieningen in de directe nabijheid. Of u nu liefhebber bent van fietsen, wandelen of genieten van de traditionele Brabantse gastvrijheid, in Beek en Donk zult u zich niet snel vervelen.

In opdracht van Bouwbedrijf van Bussel gaan we de sanitaire ruimtes in de appartementen van tegelwerk voorzien. Eventuele andere wensen op het gebied van wandtegels en/of vloertegels bespreken we graag in onze tegelshowroom.

BADKAMER MET BASISINVULLING

Hier ziet u de badkamer met de basisinvulling. Uiteraard bekijken we graag alle wensen en opties samen in de showroom om het gewenste resultaat te realiseren. Kijk zelf rond in deze badkamer door met je muis op de afbeelding te klikken en rond te draaien!

Behoort uw woning tot dit project?

Basis sanitair kan afwijken van deze creatieve visualisatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Gerelateerde berichten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een adviesgesprek inplannen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

0493 494 505
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×